S námi to zvládnete v okamžiku

Potřebujete udělat rekonstrukci ve svém bytě či domě, ale nemáte na ni dostatek financí? Chtěli byste si půjčit, ale ušetřeno nemáte a potřebovali byste opravdu dobrého poskytovatele půjčky? V bance je to někdy problematické, ale nevadí, protože jsou i jiné cesty. Nedělejte si zbytečné starosti s tím, co není potřeba. Jsou tu pro vás naše hypotéky bez registru https://www.hypotekybezregistru.cz/a5-urokove-sazby-hypotek-v-roce-2012-neporostou/, které se vám budou určitě zamlouvat. Máme pro vás nejen opravdu zajímavý úrok, ale také jsou k dispozici mnohé výhody. Co zkusit například možnost splatnosti až na třicet let nebo úpravu splátkové kalendáře podle toho, v jaké jste finanční situaci? Rozhodně vám máme co nabídnout, stačí, abyste nás kontaktovali.

zelený domeček, klíče

Perfektní řešení pro vaši situaci

Každý občas potřebuje pomocnou ruku, a to i když se něco v minulosti nepovedlo. Naše hypotéky jsou bez registrů ne z důvodu, že bychom se do nich vůbec nepodívali, ale protože jsme ochotni vám půjčit i přesto, že byste měli v registru záznam. Nemusíte mí obavu o diskrétnost, protože té se u nás dočkáte pokaždé. Nikdy nemluvíme o situaci klienta s nikým z okolí.

velké pokoje, postel obývák

Peníze na dosah

S námi si stačí sjednat schůzku, a můžeme si o všem popovídat. Chtěli bychom s vámi probrat především vaší finanční situaci. Zeptáme se na příjmy a výdaje, které měsíčně máte, abychom zjistili, jak vysoké měsíční splátky můžete dávat. Nemusíte mít obavy, že by výše vašeho příjmu rozhodovala o udělení či neudělení hypotéky. Pokud byste sami neměli dostatečně vysoký příjem, stačí, abyste si k sobě vzali manžela, partnera nebo kohokoli, kdo by se stal vaším spoludlužníkem.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup